Kies uw taal:

Contact us.

Contact us.
Or contact us via Mail. info@solidus-solutions.com

Social Share

DUURZAAMHEID

Wij hebben het voorrecht om te werken met een natuurlijk en herbruikbaar materiaal. Oud papier bevat voor ons waardevolle vezels die we tot zeven keer kunnen hergebruiken bij de productie van karton. Massiefkarton is daarom een duurzaam product.

ONZE PLANEET

Maatschappelijk verantwoord ondernemen beschouwen we als een centraal en integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. We vinden het belangrijk om zorg te dragen voor de generatie van morgen. 

Dat betekent dat wij in onze processen steeds werken aan efficiënt energiegebruik en verduurzaming van de productieketen.

We streven daarbij naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Dat betekent dat wij, daar waar het praktisch en economisch haalbaar is, verder gaan dan eenvoudigweg voldoen aan de wettelijke eisen.  

Zo werken we bijvoorbeeld samen met de agrarische sector en onderzoeken we welke plantaardige restmaterialen we kunnen hergebruiken en verwerken in de productie van ons massiefkarton.

FSC® keurmerk

SOLIDUS SOLUTIONS heeft een FSC-certificering voor de meeste van haar producten. De Forest Stewardship Council® (FSC) is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert.

Door gebruik te maken van gecertificeerde producten, verzekeren wij onze klanten en hun eindgebruikers ervan dat de producten die wij maken worden geproduceerd in overeenstemming met deze manier van verantwoord bosbeheer. 

Certificeren gebeurt door onafhankelijke organisaties die daarvoor door FSC zijn geaccrediteerd. Resultaat is dat we kunnen zeggen dat ’FSC alleen FSC is als er FSC® op staat’. 

U kunt dit zelf controleren op de internationale website: 
www.fsc-info.org.