Kies uw taal:

Contact us.

Contact us.
Or contact us via Mail. info@solidus-solutions.com

Social Share

Grafisch karton

Voor de grafische industrie hebben wij massiefkarton met unieke eigenschappen beschikbaar. 

Grafische oplossingen

SOLIDUS SOLUTIONS produceert massiefkarton voor luxeproducten, hardcover boeken, ordners en puzzels. Daarnaast hebben we een breed assortiment voorzien van een goud- of zilverfolie. Dit is geschikt voor direct voedselcontact en wordt gebruikt voor gebak, chocolade of vis. Ons weerbestendige Sapino® karton is de ideale oplossing voor outdoor displays.

Foodline

FOODLINE karton is speciaal ontwikkeld voor de productie van voedselplaatjes. Het plakpapier waarmee het karton is afgewerkt, is geschikt voor direct voedselcontact en voorkomt migratie tussen verpakking en voedsel. 

Door het karton inwendig te lijmen is er aanzienlijk minder sprake van vochtpenetratie via de zijkanten. Dit karton is dus bij uitstek geschikt voor vochtige producten en wordt gebruikt voor gebak, chocolade of vis.

Displayline

Massiefkarton voor displays heeft de juiste egaliteit en stijfheid en leidt daardoor tot goed vlakliggende eindproducten. Zeefdruk, offset of digitaalprint geven drukresultaten van de allerhoogste kwaliteit. 
Ons All Weather Display karton is de ideale oplossing voor outdoor displays. Wij kunnen het karton zowel op de gevraagde dikte als op het gewenste formaat aanleveren.

Luxline S

Massiefkarton leent zich uitstekend voor de productie van sterke toepassingen met een luxe uitstraling. De kartonspecificaties van LUXLINE S zijn hier geheel op afgestemd. De gladde zijde van het karton laat zich goed beplakken met een voorbedrukt label. Het eindresultaat ziet er niet alleen mooi uit, maar biedt ook een perfecte bescherming.

Luxline G

Wij hebben speciaal massiefkarton ontwikkeld voor de productie van hardcover boeken en een breed scala aan kantoorartikelen. Omdat dit karton vaak in contact komt met andere soorten papier, is een juist vochtgehalte van groot belang. Wij leveren dit massiefkarton op dikte in elke gewenste afmeting.

Puzzleline

Massiefkarton is uitermate geschikt voor de productie van puzzels en spellen. Alle producten voldoen aan de Foodstuffs and Consumer Goods Act en aan DIN EN-71 deel 3 (Speelgoedbesluit). Wij leveren niet alleen blauw, maar ook grijs puzzelkarton op dikte.

Printline

Het oppervlak van PRINTLINE karton is egaal en effen. Het leent zich daarom voor verschillende druktechnieken: offset, reliëfdruk en bedrukking met speciale inkten. 

PRINTLINE biedt interessante mogelijkheden om uw product op een unieke manier in de markt te positioneren.