Kies uw taal:

Contact us.

Contact us.
Or contact us via Mail. info@solidus-solutions.com

Social Share

Verpakkingskarton

SOLIDUS SOLUTIONS heeft een breed aanbod aan producten voor tal van verpakkingstoepassingen.

Wij bieden massiefkarton in verschillende samenstellingen met unieke eigenschappen. Het is stevig en compact.  Het kan snel en efficiënt worden verwerkt en het kan op maat worden geleverd conform uw specifieke wensen. Het oppervlak van massiefkarton is glad en strak zodat het zich perfect leent voor verschillende bedrukkingstechnieken. Massiefkarton behoudt ook in vochtige en natte omstandigheden zijn sterkte, vorm en volume. Sapino® verlijmd massiefkarton met een PE-liner weerstaat probleemloos de natste omstandigheden.

SOLIDUS SOLUTIONS is een betrouwbare partner voor verpakkingsfabrikanten.

Print

Het oppervlak van massiefkarton is egaal en effen. Ons product leent zich daarom voor verschillende druktechnieken: offset, flexodrukwerk, reliëfdruk en bedrukking met speciale inkten. Massiefkarton biedt interessante mogelijkheden om uw product op een unieke manier in de markt te positioneren.

Safe

Dankzij ons gecertificeerd productieproces is ons massiefkarton geschikt voor direct voedselcontact en kunnen we de kwaliteit en veiligheid van uw voedingsmiddelen garanderen. SOLIDUS SOLUTIONS bezit het certificaat voor Good Manufacturing Practice (GMP). Tevens voldoen wij aan de regels van FDA, BRC en HACCP. 

Solid

Massiefkarton bestaat uit verschillende lagen. Deze opbouw zorgt voor een optimale stijfheid. Sapino® behandeld massiefkarton met een PE-liner weerstaat probleemloos de natste omstandigheden. Ons product is daarom geschikt voor gekoelde en bevroren producten. Door zijn sterkte is massiefkarton ideaal om kwetsbare producten te verpakken.

Smart

Massiefkarton neemt weinig ruimte in beslag bij transport, opslag en verwerking. Het leent zich uitstekend voor nauwkeurig stansen, rillen, ritsen, vouwen en plakken. Wij kunnen daardoor complexe verpakkingsconcepten realiseren in verschillende afmetingen en vormen. Met een uniek scheursysteem dat gladde randen achterlaat, kunnen verpakkingen bovendien makkelijk worden geopend.