Kies uw taal:

Contact us.

Contact us.
Or contact us via Mail. info@solidus-solutions.com

Social Share

SOLIDUS SOLUTIONS aanwezig op Seafood Expo met nieuwste visverpakkingen

SOLIDUS SOLUTIONS zal van 26 tot en met 28 april aanwezig zijn op de belangrijkste visvakbeurs ter wereld: Seafood Expo Global Brussels. SOLIDUS SOLUTIONS zal een breed assortiment van massiefkartonnen visverpakkingen presenteren, gericht op de huidige uitdagingen in de sector.

Massiefkarton biedt de ideale oplossing voor het verpakken van verse, bevroren of vacuüm verpakte vis. Bovendien kunnen de dozen van SOLIDUS SOLUITONS worden voorzien van een PE-liner en SAPINO® worden verlijmd. Zo voldoet de verpakking aan de strenge hygiënenormen, biedt ze de nodige sterkte en isolatie en is ze geschikt voor het verpakken van verse vis. Massiefkarton verkort ook de invriestijd van het product. Een massiefkartonnen verpakking neemt weinig ruimte in beslag. Een groot voordeel waarmee de opslagruimte wordt gemaximaliseerd en de transportkosten worden geminimaliseerd.

Daarnaast heeft SOLIDUS SOLUTIONS ook een “foodline” die speciaal is ontwikkeld voor de productie van voedselplaatjes die heel geschikt zijn voor vochtige visproducten. Het plakpapier waarmee het karton is afgewerkt, is geschikt voor direct voedselcontact en voorkomt migratie tussen verpakking en voedsel.

Met een gloednieuwe stand worden de massiefkartonnen verpakkingen tijdens de Seafood Expo Global Brussels in hal 4 gepresenteerd op standnummer 4-6 161 en kunt u uitgebreid kennis maken met ons team. SOLIDUS SOLUTIONS fungeerde voorheen als de Nederlandse, Belgische en Engelse Solid Board-activiteiten van de Smurfit Kappa Group. In april 2015, heeft de pan-Europese investeringsgroep AURELIUS die Solid Board-activiteiten van de Smurfit Kappa Group overgenomen. Samen met u analyseren onze specialisten uw verpakkingsvraagstuk en vertellen ze u graag meer over de voordelen van onze producten.