Kies uw taal:

Contact us.

Contact us.
Or contact us via Mail. info@solidus-solutions.com

Social Share

VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

Massiefkarton heeft een aantal unieke eigenschappen. Het is vochtbestendig, milieuvriendelijk, compact en kan worden voorzien van een gepersonaliseerde en hoogwaardige bedrukking. Daardoor kunnen wij een oplossing bieden voor vrijwel elk verpakkingsvraagstuk. 

We hebben een ruim assortiment aan verpakkingen voor fruit, groenten, bloemen, vlees, gevogelte, vis en zuivelproducten. Daarnaast  zijn er ook toepassingsmogelijkheden voor massiefkarton in de industrie.

GROENTEN en FRUIT

Groenten en fruit hebben extra bescherming nodig. Ieder product kent zijn eigen logistieke traject waarbij een specifieke verpakkingsoplossing hoort.

Onze uitgekiende designs zorgen voor de nodige bescherming. Wij bieden u een ruime keuze in bedrukkingsmogelijkheden, die uw product een unieke en onderscheidende uitstraling geven.

Ons massiefkarton kan bovendien worden voorzien van een vochtwerende laag. Daardoor heeft vocht geen invloed op de sterkte van onze dozen en zijn ze geschikt voor het gebruik in vochtige en gekoelde omstandigheden.

VIS

Massiefkarton is de ideale oplossing voor het verpakken van verse, bevroren of vacuüm verpakte vis. Het is een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor polystyreen en plastic kratten. Massiefkarton is namelijk 100% recyclebaar en gemaakt van hernieuwbare bronnen.

Bovendien kunnen onze dozen worden voorzien van een PE-liner en SAPINO® worden verlijmd. Zo voldoet de verpakking aan de strenge hygiënenormen, biedt ze de nodige sterkte en isolatie en is ze geschikt voor het verpakken van verse vis. Massiefkarton verkort tevens de invriestijd van uw product. 

Een massiefkartonnen verpakking neemt weinig ruimte in beslag. Een groot voordeel waarmee u uw opslagruimte kunt maximaliseren en uw transportkosten kunt minimaliseren. 

BLOEMEN en PLANTEN

Kwetsbare producten die over lange afstanden moeten worden vervoerd, hebben extra bescherming nodig.

Onze massiefkartonnen verpakkingen dragen zorg voor uw bloemen en planten. Ze zijn goed vouwbaar en kunnen stabiel worden gestapeld.

Door de hoogwaardige bedrukkingsmogelijkheden krijgt uw natuurproduct bloemrijke presentatiemogelijkheden. 

KIP en VLEES

Vlees en kip worden gekoeld of bevroren verpakt, vaak in een vochtige omgeving. 

Een massiefkartonnen verpakking is compact en bijzonder sterk. Zelfs in vochtige omstandigheden behoudt massiefkarton zijn maximale sterkte. Bovendien verkort u met ons materiaal de invriestijd van uw product.

Het karton kan worden voorzien van een PE-liner en is daardoor geschikt voor direct voedselcontact. Zo voldoet het aan alle vereisten omtrent hygiëne en voedselveiligheid. 

TUSSENLEGVELLEN

Massiefkartonnen tussenlegvellen worden gebruikt om gestapelde producten te scheiden, bijvoorbeeld flessen of blikjes. De tussenlegger stabiliseert het product en verdeelt het gewicht om schade tijdens transport te voorkomen. Onze massiefkartonnen tussenlegvellen zijn dun en sterk en bieden een milieuvriendelijk alternatief voor plastic tussenlegvellen.

DIVERSEN

De huidige samenleving is voortdurend in verandering. Het productenaanbod breidt zich snel uit in alle sectoren en daardoor wordt het voor producenten steeds moeilijker zich te onderscheiden. De verpakking vormt meer dan ooit een belangrijk instrument om uw product op een unieke manier te presenteren. Massiefkarton heeft een keur aan voordelen. Samen met u denken wij graag mee om duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen te ontwikkelen.