Working at SOLIDUS SOLUTIONS

Working at Solidus Solutions means working for an international organization in the solid board and packaging industry. Solidus Solutions is an integrated solution provider specialized in the production of solid board sheets and recyclable solid board packaging. Our solid board is a superb packaging material, offering sustainable, innovative solutions and a full range of advantages. Nowadays, our products can even be found up in the air, as we created innovative solutions for the airline industry. We manage the entire process of recovered paper with a total of 13 production locations, and two sales offices all located across multiple European countries. Together with around 1500 employees, we aim to offer the highest quality solid board solutions for multiple products, industries and countries around the world.

Are you enthusiastic? Are you customer oriented? Is focus on quality important to you? Do you take ownership for your work in a professional way? Do you take your personal development seriously, are you committed and do you want to add value to our organisation? Then we are looking for you! Do not hesitate to respond to one of the following vacancies or send a spontaneous application to careers@solidus-solutions.com.

Our current vacancies are

Coevorden (the Netherlands)

TECHNISCH MANAGER

Technisch Manager

Coevorden

Speel jij straks een sleutelrol in het verder professionaliseren en optimaliseren van het onderhoud op onze locatie in Coevorden? Grote kans!  Als Technisch Manager werk je intensief samen met de Assetmanager en de Plantmanager en zorg jij er voor dat de ontwikkelde onderhoudsstrategie succesvol wordt uitgevoerd.

Over de functie

Als Technisch Manager ben je en voel je jezelf verantwoordelijk voor het onderhoud van alle productiemiddelen van onze plant in Coevorden, waar we met een indrukwekkende machine van zo’n 100 meter lengte jaarlijks ongeveer 92.000 kilo karton uit gerecycled papier produceren. En daar komt heel wat bij kijken! Om die reden organiseren we het onderhoud zoveel mogelijk in onderhoudstops en werken we bij voorkeur volgens industriële standaarden. Dus als jij je werk goed doet, blijven onze kartonmachines in uitstekende conditie en kunnen ze bij voorkeur  7×24 uur blijven produceren.

Een uitdagende en vooral leuke functie waarin jij als linking-pin tussen de project- en onderhoudsorganisatie er voor zorgt dat alle activiteiten op elkaar zijn afgestemd en het onderhoud soepel wordt ingericht. Je werkt intensief samen met alle in- en externe stakeholders zoals bijvoorbeeld de afdelingen Operations, Inkoop, Finance, HSE, Projectleiders, Reliability Engineers en uitvoerende partijen.

Als professional zorg jij in deze dynamische omgeving voor overzicht door de effectiviteit van het onderhoudsproces voortdurend te monitoren, daarover te rapporteren en bij te sturen als dat nodig is. Ook adviseer je bij het opstellen van jaar- en meerjarenplannen voor onderhoud, bij de totstandkoming van het onderhoudsbudget en zorg je er voor dat de afgesproken rendement-, energie en kostenoptimalisatie targets voor de afdeling worden gerealiseerd.

Uiteraard sta je er niet alleen voor! Het onderhoudsteam bestaat uit 10 onderhoudsmonteurs, 2 werkvoorbereiders, een besturingstechnicus, een maintenance engineer en de beheerder van het technisch magazijn. Stuk voor stuk professionals die goed zijn in hun vak met wie jij als coachend leidinggevende gericht werkt aan de verdere ontwikkeling van kennis, competenties en vaardigheden.

Als Technisch Manager neem je deel aan het locatie Management Team en ben je actief betrokken bij de uitvoering van projecten. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan de uitrol van (geïntegreerde) programma’s zoals LEAN en Technical Assetmanagement en het realiseren van energiereductie doelstellingen. Of  aan projecten die voortkomen uit investeringen die gericht zijn op kwaliteits- en efficiency verbetering, kostenreductie of het verhogen van de productiecapaciteit.

Onze verwachtingen

 • Je hebt een hbo opleiding in een technische- of technisch bedrijfskundige richting, tenminste 5 jaar ervaring in een (productie)omgeving, waarvan minimaal 2 jaar in een leidinggevende functie en je hebt jezelf bewezen als het gaat om het organiseren van onderhoud;
 • Je bent een stevige en pragmatische persoonlijkheid, hebt een coachende leiderschapsstijl en stuurt op resultaat en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels);
 • Je bent gewend om projectmatig te werken en hebt oog voor de korte- en de lange termijn en komt met een herkenbare en gestructureerde werkaanpak tot aantoonbare resultaten;
 • Tenslotte ben je ambitieus en word je graag uitgedaagd het beste uit jezelf en je team naar boven te halen.

Ons aanbod

Als Technisch Manager bij SOLIDUS SOLUTIONS geef je je loopbaan een passend vervolg in een veelzijdige en internationale organisatie met ambitieuze plannen, waar we je graag deelgenoot van willen maken. In ruil daarvoor bieden we je een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, goede pensioenregeling, opleidingsfaciliteiten, doorgroeimogelijkheden en een prima reiskostenvergoeding. Maar bovenal bieden wij een uitdagende functie in een prettige werkomgeving en een ambitieus en professioneel team waarmee je het verschil kunt maken.

SOLIDUS SOLUTIONS

Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, circa 1.500 werknemers, 15 productielocaties en twee verkoopkantoren in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische- en verpakkingsmarkt.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan en wil jij graag een bijdrage leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact! Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Technisch Manager Coevorden, naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant (Corporate Recruiter). De sluitingsdatum van deze vacature is 25 juli 2020.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Mark Kwant, Corporate Recruiter via email (mark.kwant@solidus-solutions.com) of via telefoonnummer 0031 6 28969900.

Hoogkerk (the Netherlands)

ALLROUND OPERATOR/ PAPIERMAKER

Allround Operator

Hoogkerk, ploegendienst (5-ploegen)

Als Allround Operator ben je verantwoordelijk voor de bediening van een of meerdere onderdelen van onze imponerende kartonmachine van meer dan 100 meter lengte, waarmee we oud papier recyclen tot hoogwaardig karton.

Een leuke en afwisselende functie waarin je te maken krijgt met alle operationele aspecten van het productieproces zoals bijvoorbeeld productievoorbereiding, machine instellingen, veiligheid, kwaliteit, procesbeheersing, onderhoud en procesverbetering. Interessant? Lees dan snel verder.

Over de functie

Als Allround Operator bewaak je de voortgang van een deel van het productieproces. Jij overziet het hele proces en ziet er op toe dat alles veilig en efficiënt verloopt. Dat begint bij de beoordeling van de kwaliteit(gegevens) van het oud papier, het instellen van de machine en het bewaken van het procesverloop door het verrichten van allerlei metingen.

Maar je taken als Allround Operator gaan nog veel verder. Als er zich een procesafwijking of verstoring voordoet, is het aan jou om daarvoor een oplossing te vinden. Bijvoorbeeld door het overleg te zoeken met je directe collega’s en een verbetervoorstel in te dienen. We durven rustig te stellen dat geen dienst hetzelfde verloopt.

De afwisseling in deze functie zit overigens niet alleen in de operationele werkzaamheden. Naast de uitdagingen waar je als Allround Operator in een volcontinu productieproces dagelijks mee te maken hebt, zorg jij er samen met de collega’s van de technische dienst voor dat de machine ook technisch in uitstekende staat verkeert.

Als Allround Operator leg jij de basis voor een kwalitatief goed eindproduct. Je hebt de regie over onze imponerende kartonmachine van meer dan 100 meter lengte! Een verantwoordelijk functie waar jij 100% voor wil gaan. En die we jou natuurlijk ook graag toevertrouwen als je gekwalificeerd bent en de ambitie hebt om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen.

Onze verwachtingen

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding op MBO-4 niveau in de (proces)technische richting of bijvoorbeeld een afgeronde Vapro-B opleiding;
 • De perfecte kandidaat bestaat niet, maar als je enige werkervaring hebt opgedaan als operator in de karton- of procesindustrie, is dat zeker een pre;
 • Je hebt enige kennis van en ervaring met het operationeel aansturen en bewaken van productieprocessen, voeren van kwaliteitscontroles en geautomatiseerde systemen;
 • Je staat open voor feedback en bent bereid om te investeren in je eigen ontwikkeling door specifieke opleidingen en cursussen te volgen;
 • Je gaat voor resultaat én kwaliteit, kunt goed zelfstandig en in teamverband werken, bent ondernemend en initiatiefrijk en je voelt je thuis in een dynamische productieomgeving.

Ons aanbod

Als Allround Operator bij SOLIDUS SOLUTIONS geef je je loopbaan een passend vervolg in een veelzijdige en internationale organisatie met ambitieuze plannen en veel ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Je gaat werken in een prettige werkomgeving met fijne collega’s en een prima werksfeer. We bieden je een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantiedagen, een gemiddelde werkweek van 33,6 uur, een dertiende maand, goede pensioenregeling en een prima reiskostenvergoeding woon/werk.

SOLIDUS SOLUTIONS

Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, circa 1.500 werknemers, 15 productielocaties en twee verkoopkantoren in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische en verpakkingsmarkt.

Interesse?

Spreekt deze functie je aan en denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact. Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Allround Operator, naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant.

Wil je eerst meer weten over deze vacature ? Kijk dan hier naar de ervaringen van Gert Jan of neem contact op met Mark Kwant (Corporate Recruiter) via e-mailadres: mark.kwant@solidus-solutions.com of via telefoonnummer 06-28969900.

WERKVOORBEREIDER (E&I)

Werkvoorbereider (E&I)

Solidus Solutions Hoogkerk

Dynamiek, afwisseling en het plannen en coördineren van onderhoudstops en planmatig onderhoud, daar moet je aan denken in deze uitdagende functie! Jij zorgt er voor dat alles tot in detail is voorbereid zodat alle werkzaamheden zonder oponthoud en binnen budget kunnen worden uitgevoerd. Zodat we steeds op tijd onze interne en externe klanten kunnen beleveren en onze indrukwekkende kartonmachines bij onderhoud zo kort mogelijk uit bedrijf zijn.

Over de functie

In deze uitdagende functie ben jij als werkvoorbereider verantwoordelijk voor het hele traject van planning en voorbereiding en heb je een belangrijke rol bij de organisatie van planmatig onderhoud. Dat begint bij het schrijven van technische opdrachtstellingen (de businesscase), het meedenken over de keuze van de leveranciers en het maken van de calculaties voor de budgethouder.

Ook stel je de werkinstructies op, bepaal je de tijdsbesteding voor de verschillende werkzaamheden en  zorg je er voor dat alle uitvoeringsdocumenten aanwezig zijn. Je bestelt de benodigde materialen en het materieel en zorgt er voor dat alle betrokken vooraf op de hoogte zijn van de projectplanning en -details.

Bij de aftrap van het project of de onderhoudsstop verzorg je tool box meetings voor alle betrokkenen zodat iedereen op de hoogte is van de werkinstructies en de veiligheidseisen goed worden nageleefd. Tijdens de uitvoering zie je er op toe dat de werkzaamheden volgens planning en budget verlopen. Tenslotte zorg je er voor dat de technische documentatie netjes in ons onderhoudssysteem Ultimo is vastgelegd.

Onze verwachtingen

 • Je hebt een afgeronde mbo opleiding in de (Electro)technische richting en enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider E&I binnen een industriële werkomgeving;
 • Onze ideale kandidaat heeft ook (enige) ervaring met of kennis van mechanische technieken;
 • We geven je graag de ruimte om deze nieuwe functie binnen Solidus Solutions professioneel neer te zetten en onze ambitie van World Class Maintenance verder te helpen verwezenlijken;
 • Je bent een stevige gesprekspartner die zelfstandig de lijnen uitzet en gestructureerd en planmatig werkt;
 • Je herkent jezelf in het volgende profiel: nieuwsgierig, teamplayer, communicatief vaardig (ook in het Engels en Duits), ondernemend, ambitieus en resultaatgericht;
 • En tenslotte heb je de drive om jezelf professioneel steeds te blijven ontwikkelen.

Ons aanbod

Als Werkvoorbereider bij SOLIDUS SOLUTIONS bieden we jou een uitdagende functie, een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket, goede opleidingsfaciliteiten en een podium om jouw ambitie als professional in een dynamische productie omgeving waar te maken. En niet in de laatste plaats een prettige werkomgeving waarin je samenwerkt met enthousiaste en gedreven collega’s en waarin je veel verantwoordelijkheid, ontwikkelingsmogelijkheden en zelfstandigheid gaat ervaren. Net als jij heeft onze organisatie ambitieuze plannen, waar we je graag deelgenoot van maken.

SOLIDUS SOLUTIONS

Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, circa 1.500 werknemers, 15 productielocaties en twee verkoopkantoren in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische- en verpakkingsmarkt.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en wil jij een bijdrage leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact. Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Werkvoorbereider, naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant (Corporate Recruiter). De sluitingsdatum van deze vacature is 15 juli 2020.

Wil je eerst meer weten over ons bedrijf, deze vacature of een van onze andere vacatures? Bezoek dan onze website www.solidus-solutions.com of neem even contact op met Mark Kwant (Corporate Recruiter) via telefoonnummer 0031 6 28969900 of emailadres:  mark.kwant@solidus-solutions.com.

Oude Pekela (the Netherlands)

Mills

PRODUCTIELEIDER

Productieleider

Solidus Solutions Oude Pekela (Mill)

Als Productieleider organiseer en coördineer je het productieproces van onze imponerende kartonmachine. De belangrijkste uitdagingen in deze functie liggen op het gebied van het organiseren van een optimale personeelsbezetting, efficiency vraagstukken, kwaliteitsverbetering, kostenreductie en het verhogen van de productiecapaciteit.  Als lid van het lokale Management Team heb je te maken met alle aspecten van de bedrijfsvoering en heb je een belangrijke rol bij de uitrol van (geïntegreerde) programma’s op de locatie zoals bijvoorbeeld Lean en WCM. Interessant? Lees dan snel verder.

Over de functie

Als Productieleider ben je verantwoordelijk voor een operationele productie-unit die volcontinu (7×24) karton produceert uit gerecycled papier. Je geeft leiding aan ongeveer 50 medewerkers die in een 5 ploegenrooster werkzaam zijn.  Jij zorgt er voor dat de afgesproken productiedoelstellingen, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, kwaliteit, financiële targets, procesbeheersing en Health & Environment worden gerealiseerd.

Een hele uitdaging omdat je zelf in dagdienst werkt en jouw medewerkers dus niet iedere dag persoonlijk spreekt. Dat hoeft ook niet, want jij stuurt op zelfredzaamheid binnen de teams, op operational excellence en op continu verbeteren en je zorgt er door een coachende leiderschapsstijl voor dat iedereen goed is toegerust voor het werk dat gebeuren moet. Je werkt gericht aan de ontwikkeling van kennis, competenties en vaardigheden van individuele medewerkers en teams en geeft uitvoering te geven aan het personeelsbeleid.

De functie is erg divers en zien wij ook als een ideale opstap voor een managerial rol als volgende stap in je loopbaan. Naast je operationele verantwoordelijkheden dagen we je dan ook graag uit om mee te denken en een actieve bijdrage te leveren aan de besluitvorming in het lokale management team en bij de uitvoering van projecten. Je bent nauw betrokken bij het opstellen van het onderhoud- en investeringsbudget voor de locatie en bij de lancering van product- en procesinnovaties. En bij de uitrol van (geïntegreerde) programma’s en investeringen die gericht zijn op kwaliteitsverbetering, kostenreductie of het verhogen van de productiecapaciteit.

Onze verwachtingen

 • Je hebt minimaal een hbo opleiding in een technische- of bedrijfskundige richting, bijvoorbeeld Scheikundige Technologie of Technische Bedrijfskunde en je hebt al enige (leidinggevende) ervaring opgedaan in een productieomgeving;
 • Je bent een stevige en pragmatische persoonlijkheid, je hebt uitstekende analytische – en communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels) en een gezonde ambitie;
 • Je hebt oog voor de korte- en de lange termijn, werkt volgens een herkenbare structuur en boekt ook resultaat;
 • Je hebt kennis van of ervaring met LEAN-methodieken, Continuous Improvement en Operational Excellence;
 • Tenslotte word je graag uitgedaagd om het beste uit jezelf en je team naar boven te halen en durf je anderen aan te spreken op het behalen van resultaten.

Ons aanbod

Als Productieleider bij SOLIDUS SOLUTIONS geef je je loopbaan een passend vervolg in een veelzijdige en internationale organisatie met ambitieuze plannen, waar we je graag deelgenoot van willen maken. In ruil daarvoor bieden we je een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, goede pensioenregeling, opleidingsfaciliteiten, doorgroeimogelijkheden en een prima reiskostenvergoeding. Maar bovenal bieden wij een uitdagende functie in een prettige werkomgeving en een ambitieus en professioneel team waarmee je het verschil kunt maken.

SOLIDUS SOLUTIONS

Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, circa 1.500 werknemers, 15 productielocaties en twee verkoopkantoren in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische- en verpakkingsmarkt.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan en wil jij graag een bijdrage leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact! Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Productieleider, naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant (Corporate Recruiter). De sluitingsdatum van deze vacature is 15 juli 2020.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Mark Kwant, Corporate Recruiter via email (mark.kwant@solidus-solutions.com) of via telefoonnummer 0031 6 28969900.

PLANT MANAGER

Plant Manager (Management talent)

Solidus Solutions Oude Pekela (mill)

Als talentvolle professional met een procestechnologische of chemisch-technologische achtergrond, heb je jezelf ondertussen bewezen in een of meerdere rollen in de (maak-, voedings- of chemische) industrie. Je bent toe aan de volgende stap in je loopbaan en hebt de ambitie en capaciteiten om als Plantmanager aan de slag te gaan.

Je bent een stevige en pragmatische persoonlijkheid met natuurlijke leiderschapskwaliteiten en je hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen. Je gaat belangrijke beslissingen niet uit de weg, durft te vertrouwen op de adviezen en kwaliteiten van het team waar je mee werkt en laat je daarbij vooral ook leiden door eigen inzichten en intuïtie. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Wij bieden je graag de mogelijkheid om je ambitie waar te maken!

Je werkt intensief samen met de Managing Director Grafische Mills, die als leidinggevende en coach graag zijn kennis met je deelt en je de kneepjes van het vak zal bijbrengen. Zodat je snel stevig in het zadel zit en ook gericht kunt werken aan je verdere professionele ontwikkeling in deze uitdagende functie.

Over de functie

Als Plant Manager leid je het locatie managementteam van onze plant (of beter Mill) in Oude Pekela, waar we in vol continudienst karton produceren voor in- en externe klanten in het Grafische marktsegment. Samen met het locatie team zet je een herkenbaar beleid neer en zorg je er voor dat onze ambitieuze doelstellingen worden gerealiseerd.

Je stuurt op resultaat en zorgt er voor dat de doelstellingen, bijvoorbeeld op het gebied van Safety, Health & Environment (SHE), productie output, procesbeheersing, kwaliteit (QA) en de bedrijfsvoering worden gerealiseerd. Als daadkrachtig inspirator van het team op de plant stuur je zowel op teamontwikkeling als op de ontwikkeling van individuele competenties.

Op deze locatie werken ongeveer 85 medewerkers en wordt een omzet gerealiseerd van circa 40 miljoen euro. Jij bent daarvoor, binnen de kaders van de groepsstrategie, P&L verantwoordelijk en stelt, in overleg met de Managing Director Grafische Mills, de operationele strategie voor de korte en lange termijn vast.

Vanuit je functie ben je ook onderdeel van het Management Team Graphic Board Mills, het grafische cluster waarbinnen de Mills in Hoogkerk en Oude Pekela vallen. Belangrijke thema’s waar het MT mee aan de slag gaat zijn o.a. proces optimalisatie, (technologische) machine ontwikkeling, kennis overdracht/opleiden en de manufacturing IT (procesbesturing/SCADA/MES).

Je hebt een duidelijke visie op “Operational Excellence” en weet die ook op de collega’s over te brengen. Als Plant Manager zorg jij er voor dat  (geïntegreerde) programma’s  zoals bijvoorbeeld LEAN en World Class Maintenance succesvol worden uitgerold. Jij bent het gezicht van Solidus Solutions Oude Pekela naar onze in- en externe stakeholders en verzorgt de “externe marketing” van deze unieke vestiging.

Tenslotte ben je er voor verantwoordelijk dat investeringen op het gebied van veiligheid, kwaliteitsverbetering, kostenreductie of verhogen van de productie capaciteit tijdig worden opgeleverd om het verwachte rendement opleveren.

Onze verwachtingen

 • Je hebt een hbo- of wo opleiding Procestechnologie of Chemische technologie (of vergelijkbare opleiding) en hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare (internationale) productieomgeving;
 • Je hebt kennis van of ervaring met LEAN-methodieken en Continuous Improvement en je hebt een trackrecord als het gaat om procesverbetering (Operational Excellence);
 • Je hebt oog voor de korte en de lange termijn, werkt volgens een herkenbare structuur en boekt ook resultaat;
 • Je wordt graag uitgedaagd het beste uit jezelf en je team naar boven te halen en spreekt anderen aan op het behalen van resultaten.

Ons aanbod

Als Plant Manager bij SOLIDUS SOLUTIONS geef je je loopbaan een passend vervolg in een veelzijdige en internationale organisatie met ambitieuze plannen, waar we je graag deelgenoot van willen maken. In ruil daarvoor bieden we je een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, goede pensioenregeling, een bonusregeling en een leaseauto. Maar bovenal bieden wij een uitdagende functie in een prettige werkomgeving en een ambitieus en professioneel team waarmee je het verschil kunt maken.

SOLIDUS SOLUTIONS

Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, circa 1.500 werknemers, 15 productielocaties en twee verkoopkantoren in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische- en verpakkingsmarkt.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan en wil jij graag een bijdrage leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact! Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Plant Manager Oude Pekela, naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant (Corporate Recruiter). De sluitingsdatum van deze vacature is 15 juli 2020.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Dan kun je via email contact opnemen met Hans Arends, Managing Director Grafische Mills (hans.arends@solidus-solutions.com) of bellen met Mark Kwant via telefoonnummer 0031 6 28969900.

Internships at SOLIDUS SOLUTIONS

SOLIDUS SOLUTIONS is an accredited learning company, offering internships in all fields of the organization at various levels of study. The trainee is assigned a mentor in the organization that supports, advises, gives feedback and, of course, gives an important boost to growing in your future career.

One of our interns at our Mill in Hoogkerk (NL), Emma, made a wonderful vlog to show the daily life of a trainee at SOLIDUS SOLUTIONS. Check it out below!

Do you also want a challenging internship or graduation internship at one of our locations? Don’t hesitate and send an e-mail to .

Our locations

Application form

 • Upload your resume and motivation letter:
  Drop files here or
  Accepted file types: pdf.
  • The purpose of processing your personal data by Solidus Solutions is to enter an agreement. Please refer to the Privacy Statement for further information about processing personal data in general and your rights about this processing. Solidus Solutions will store this data for a period of four (4) weeks after closing the application procedure. After this period, the personal data will be erased or anonymized. If you allow Solidus Solutions to store your application data for the maximum of one (1) year, please give consent below.